Langtidsleie av BMW og MINI

 

Flere velger nå å lease bil privat. SpareBank 1 Bilplan AS er kjent for å gi bedriftskunder et problemfritt bilhold, nå kan du som ansatt få samme løsning privat. Velger man leasing så slipper man bekymringer rundt bilholdet.

Hvilke fordeler får jeg som ansatt?

Som ansatt hjelper SpareBank 1 Bilplan AS deg med hele prosessen. Vi hjelper deg med å finne en bil som dekker ditt behov. Vi tilrettelegger kontakt med din lokal bilforhandler. Etter besiktigelse/test av bil hjelper vi til med bilbestillingen og leveranse av bil. Så sørger vi for at alle dokumenter er på plass, og går igjennom disse før signering. Ved utlevering av bilen får du som ansatt eget drivstoffkort med SpareBank 1 Bilplan AS sin storforbrukerrabatt.

I hele leieperioden har du oversikt over bilen på web-portalen. Her ser man drivstofforbruket og får varslinger om man ligger an til å kjøre lengre enn avtalt kjørelengde i perioden. 6 måneder før avtalen utløper får man varsling via mail. Da kan man ta kontakt med en av våre kompetente rådgivere for tips og råd i forbindelse med tilbakelevering av bilen. Vi hjelper deg også med planlegging av neste bil.

Drivstoff og leiebeløpet pr måned samles på en felles faktura. På denne måten får du som ansatt forutsigbare kostnader og et problemfritt bilhold.

Per tiden tilbyr vi ikke langtidsleie av BMW i (el-bil).

For mer informasjon om langtidsleie av BMW og MINI, kontakt oss på e-post.

 

Punkter i forbindelse med leasing

Utviklet av Kantega